Tudástár

Árazószalag kisokos

2019.06.05 11:22
Árazószalag kisokos

Árazószalagra a kereskedelem szinte minden területén szükség lehet, mi segítünk megtalálni, hogy Önnek pontosan milyenre van szüksége!

Legtöbbször különböző üzletek polcain találkozhatunk árazószalagokkal. Ha darabos árucikket, például ruházati termékeket szeretne árazni, akkor az egysoros szalagokat javasoljuk. A 22×12 mm-es árazószalagon öt számjegy fér el a forint jelölés mellett. A 25×12 mm-es árazószalag szélesebb, erre a méretre már hét számjegyet és a forint jelölést tudjuk feltüntetni. Az előírások szerint számos terméken, például az élelmiszereken fel kell tüntetni ez egységárat is. Erre a célra a kétsoros árazószalagok tökéletesek. A 25×16 mm-es, vagy a 26×16 mm-es szögletes árazószalagok felső sorára rá tudjuk nyomtatni a termékek egységárát (ár /kg,l,m,db,g), az alsó sorba pedig az adott termék eladási árát. A könnyebb láthatóság érdekében ajánljuk az egységár/eladási ár szöveggel előre megnyomott árazószalagot.

Vásárlóként rendszeresen találkozhatunk az árazószalagokkal dátumjelölésnél is. Dátumozásra a 25×12 mm-es árazószalagot ajánljuk, erre elfér a nyolc karakteres dátumformátum. Pékségek, sajtműhelyek vagy különböző kézműves üzemek előszeretettel jelölik árazószalagokkal a szavatossági időt a könnyű és költséghatékony használat miatt. Ha szeretnénk a dátum mellé plusz információt feltűntetni, arra is van megoldásunk.

Nem csak a kereskedelemben, hanem az iparban is praktikus lehet az árazószalagok használása. A kis tárgyakra is elférnek az árazószalagok, amelyeken fel lehet tüntetni a szükséges információt, pl MEO.

Az általunk forgalmazott árazószalagok kis kivétellel mind perforáltak, tehát a címkék között megtaláljuk a két apró bevágást.

A legtöbbet a fehér árazószalagokkal találkozhatunk, de számos kreatív megoldás is felbukkanhat az üzletek polcain. Citromsárga, narancssárga, piros, zöld és kék árazószalagokat több méret is raktáron tartunk, így az Ön üzletének színvilága is megjelenhet az árazócímkéken. Előszeretettel ajánljuk a fluo színeket is, például akció esetén, melyek élénkebben látszódnak pasztell társaiknál.

Ha szeretne még egyedibb árazócímkét, az sem probléma. Igény szerint bármilyen logóval, színnel vagy nyomattal elkészítjük Önnek az egyedi árazószalagot, keressen minket ajánlatért!

Webáruház készítés