Tudástár

Kevés nyomtatott címkére van szükségem, vállalnak bérnyomtatást?

2020.08.04 14:34
Kevés nyomtatott címkére van szükségem, vállalnak bérnyomtatást?

Kevés nyomtatott címkére van szükségem, vállalnak bérnyomtatást?

Természetesen igen.

Címke bérnyomtatást azoknak ajánljuk, akiknek a kis mennyiség, egyedi dizájn vagy a szezonális igény miatt pillanatnyilag nem kifizetődő saját nyomtatót vásárolni, a szükséges darabszámot jobban megéri nyomtattatni.

Ha Önnek kevés címkére van szüksége, akkor íves öntapadós címkék nyomtatását ajánljuk. Ezek a címkék A/4 méretű íveken vannak, különféle méretekre vágva. Az íves öntapadós címkék nyomtatása a szükséges tintapatron, festékkazetta használata miatt valóban csak kis mennyiségnél gazdaságos.

Ha Önnek egyedi címkére van szüksége (pl. italcímke, kézműves lekvár, méz címke), azt is érdemes bérnyomtatni, hiszen gyorsan, rugalmasan, személyre szabottan, igényei szerint tudjuk legyártani a szükséges mennyiséget.

A tekercses címkenyomtatóval történő nyomtatás rugalmas eljárás, nem igényel a nyomdaiparban szokásos költséges és időigényes előkészítő munkákat, bármilyen méretű és adattartalmú címkéket meg tudunk Önnek nyomtatni. 

Ha az üzlet növekedésével nagy mennyiségű címkét kell nyomtatnia, érdemes vásárolni egy címkenyomtatót. Címkenyomtatóinkat ITT találja, ha segítségre van szüksége a választásban, kérje kollégánk segítéségét.

Webáruház készítés