Zebra ZD410 203 DPI nyomtató

Zebra ZD410 203 DPI nyomtató
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Főbb jellemzők (Modell: ZD41022-D0EM00EZ):
ZD410 címkenyomtató, 2" DT, 203 dpi, EZPL, USB, USB HOST, Bluetooth (low energy)

Használható kellékanyagok: Thermal papír
Nyomtatási felbontás: 203 dpi
Nyomtatási szélesség: max. 56 mm
Nyomtatási sebesség: max. 152 mm/sec
Kijelző: Ikon, 5 státusz jelző ikon
Interfész: USB, USB host, Bluetooth (Low Energy)
Zebra ZD410 címkenyomtató bemutatása:
A Zebra asztali címkenyomtató sorozatának legújabb, ultrakompakt tagja, a „bárhová illeszkedő” ZD410. Kisteljesítményű (napi 1.000-3.000 címke) nyomtatására ajánlott, műanyag felépítésű – akár falra is szerelhető -, direkt thermal printer. A nyomtató megalkotásakor a kis méret, könnyű kezelhetőség, gyors és precíz működés, valamint a problémamentes és minimális karbantartást igénylő üzemeltetés volt a fő szempont.
Felhasználási területe széleskörű: a kereskedelmi, irodai alkalmazástól az egészségügy és gyógyszeriparon keresztül a szállítmányozásig, számos helyen hasznosítható.
A ZD410 nyomtató több parancsnyelvet (pl.: EPL 2, ZPL II, EPL Line Mode, XML, ZBI, stb.) is kezelni tudó belső szoftver mind azt segíti elő, hogy az eddig is sikeres asztali Zebra nyomtató típusok (pl. Zebra LP2824, stb.), vagy esetlegesen más gyártók (Intermec, Datamax, Sato, TSC) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállíthatóak legyenek. A nyomtatás minősége tiszta, kontrasztos vonalkódot eredményez hőérzékeny direkt termál kártyákon, jegyeken, karszalagokon és címkéken egyaránt. Az Open ACCES formatervnek köszönhetően a fedlap kinyitása nélkül is ráláthatunk a címkére, melynek cseréje könnyedén elvégezhető pillanatok alatt. Ismeri az EPL és a ZPL nyomtatási parancsnyelvet, így egyszerűen és közvetlenül integrálható SAP alá. A nyomtató alkalmas fekete színű feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.
További újdonság a Zebra asztali szériájánál, hogy a nyomtató azonnali értesítéseket küld az ikonos kijelzőjén (státusz, szünet, adat, kellékanyag, hálózat), így a felhasználónak többé már nem kell a nyomtató státuszát jelző villogó fényt figyelnie, melynek köszönhetően egyszerűbb a kezelhetőség és könnyebb a hibaelhárítás. Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB, USB HOST és Bluetooth (Bluetooth low energy) interfésszel rendelkezik, opciósan rendelhető Ethernet vagy WLAN és Bluetooth 4.1, kiegészítésnek pedig RS-232 soros port.
Ingyen "felhőt" mindenkinek! Itt a Zebra Link-OS!
A Zebra minden egyes címkenyomtatója gyártáskor egyedi azonosító számot kap, továbbá a “felhőben” is hozzárendelnek egy tárhelyet az eszközhöz. A Link-OS a "felhő platform" révén köti össze a Zebra nyomtatóit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről, tabletről vagy okostelefonról egyaránt irányítani lehessen őket.
Amikor a felhasználó létrehozza a címkeképet, akkor ez az információ is felkerül a "felhőbeli" helyre. A "felhő" tárolja az operációs rendszer verzió számát, a betűtípusokat és az előre elkészített címke formátumokat. Amikor a felhasználó bekapcsolja a nyomtatóját, az kapcsolatba lép a “felhővel” és automatikusan letölti onnan az aktuális adatállományt. Mindez leegyszerűsíti a folyamatokat, időmegtakarítást eredményez és elősegíti, hogy a friss adatok automatikusan azonnal rátöltődjenek az érintett nyomtatókra.
Minden igényt kielégít:
Alacsony üzemeltetési költségek - minimális szerviz és karbantartási igény
A több parancsnyelvnek köszönhetően könnyen illeszthető meglévő rendszerekbe
Felhasználó által telepíthető kiegészítők (pl. vágó, címkeleválasztó)
Zebra LP2824 Plus vs. ZD410
Nyomtatási sebesség: a Zebra ZD410 nyomtatási sebességét 33%-al növelték, mely hatására gyorsabban készülnek el a címkék így nő a termelékenység.
Interfész: míg az LP2824 nyomtatócsaládon csak az alap USB, RS232 és LPT portok érhetőek el, addig az új Zebra ZD410 címkenyomtató az összes mai igény szerinti csatlakozást biztosítja: USB, USB-Host, automatikus érzékelővel ellátott RS232, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1.
Opcionális kellékanyag kezelés (vágó, leválasztó): a vállalkozás növekedésével a ZD410 nyomtató is folyamatosan bővíthető, így a felhasználó által utólag is beszerelhető vágófej és címkeleválasztó is.
Média szenzor: az LP2824 Plus eszközhöz képest a Zebra ZD410 címkenyomtató nagyfokú rugalmasságot biztosít a mozgatható címkeérzékelője révén, így többé már nem akadály ha nem középen van a black-mark jel, vagy vezérlő lyuk.
Adatok
Cikkszám
00334
Webáruház készítés